Elektor

Glasovalni sistem

Brezžični glasovalni sistem ELEKTOR omogoča hitro, enostavno in zanesljivo rešitev zbiranja volilnih glasov. Primeren je za vse vrste poslovnih, družabnih ali športnih dogodkov. Preštevanje glasov je nadležno opravilo in obenem pomeni nepotrebno izgubo časa, izračun skupne ocene pa nevarnost napačnega končnega rezultata. Z uporabo sistema Elektor hitreje in bolj natančno pridobite ter predstavite končni rezultat glasovanja. 

Glasovalni sistem je primeren za izvedbo glasovanj na skupščinah družb, skupščinah delničarjev, kongresih, odborih, prireditvah, predstavitvah, seminarjih, tekmovanjih, festivalih. V kratkem času zbere veliko število glasov oziroma ocen izbranih glasovalcev in prikaže rezultat glasovanja. 

Potek glasovanja

Sestavljajo ga brezžične glasovalne naprave in oddajno-sprejemna enota, povezana s centralnim strežnikom (osebni računalnik), na katerem teče programska oprema za zbiranje, prikaz, izvoz in obdelavo volilnih glasov, hkrati pa program omogoča nadzor in pregled nad samim procesom glasovanja. Glasovanje je lahko izvedeno poimensko, lahko pa so glasovalci tudi anonimni. Glasuje se lahko na dva načina – z ocenami od 1-10 in z glasovi da/ne/vzdržan. 

Naši začetki brezžičnega glasovanja segajo že 20 let nazaj, o tem si lahko več preberete na naslednji povezavi. Danes pa je na voljo že četrta generacija Elektorjev. 

Scroll to Top