Piškotki na spletnem mestu https://epiko.si

Kdo smo?

Nahajate se na spletnem mestu podjetja Epiko Elektronski Sistemi, d.o.o.: https://epiko.si

Kaj so piškotki?

Tako kot skoraj vse spletna mesta tudi naše za svoje delovanje uporablja piškotke. To so datoteke majhnih velikosti, ki se prenesejo na vaš računalnik. Omogočajo izboljšanje uporabniške izkušnje. Tukaj si lahko preberete, katere informacije zbirajo, kako jih uporabljamo ter zakaj jih po potrebi shranjujemo. Opisali bomo tudi, kako lahko preprečite, da bi se ti podatki shranjevali, kar pa lahko zmanjša funkcionalnost in uporabniško izkušnjo na spletnem mestu.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo v različne namene, ki jih bomo opisali v nadaljevanju. V večini primerov na žalost ne obstaja tovarniške nastavitve za onemogočanje piškotkov brez popolnega onemogočanja funkcionalnosti na tem spletnem mestu. Če niste popolnoma prepričani ali bi piškotke uporabljali ali ne, potem vam priporočamo, da jih pustite vklopljene.

Onemogočanje piškotkov

Vi lahko preprečite  nastavitve piškotkov z upravljanjem nastavitev v vašem brskalniku (za več informacij glejte pomoč v vašem brskalniku). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na funkcionalnost našega in drugih spletnih mest na internetu. Zato je priporočljivo, da piškotkov ne onemogočate.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo?

Kontaktni obrazci

Preko različnih kontaktnih obrazcev pridobivamo več vaših osnovnih podatkov ali podatkov o vašem podjetju, kot so: vaše ime, naziv podjetja, število zaposlenih, število organizacijskih enot. Te podatke uporabljamo izključno zato, da vam lahko na podlagi vašega povpraševanja odgovorimo s čim bolj ustreznimi informativnimi ponudbami naših izdelkov ali storitev. Vpogled v te podatke ima samo prodajni oddelek našega podjetja ter vtičnik, ki skrbi za preprečevanje vsiljene pošte.

Analiza obiskov spletnega mesta

Vtičnik WordPress.com Stats zbira podatke sledeče podatke: IP naslov, uporabniško ime in ID WordPress.com (če je uporabnik prijavljen), user agent, obiskani URL, referenčni URL, datum in čas obiska, jezik spletnega brskalnika, kodo države. Spletno mesto nima neposrednega dostopa do teh podatkov preko funkcionalnosti vtičnika. Lastnik spletnega mesta lahko vidi le število ogledov določene spletne strani, nima pa vpogleda v identiteto uporabnika. Podatke o IP naslovu in uporabniških podatkih WordPress.com hrani Automattic 28 dni.
Spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je najbolj razširjeno in zaupanja vredno analitično orodje. Pomaga nam pri razumevanju, kako uporabljate spletno mesto in nam posledično omogoča, da izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo. Ti piškotki hranijo podatke o času trajanja seje na določeni spletni strani. Tako lahko ponudimo primernejšo in zanimivejšo vsebino. Za več informacij o Google Analytics piškotkih obiščite njihovo spletno mesto.

Vgrajene vsebine z drugih spletnih mest

Spletno mesto vsebuje tudi vgrajeno vsebino z družabnega omrežja Facebook. V kolikor ste v času obiska našega spletnega mesta prijavljeni tudi na Facebooku, se bo ta del spletni strani obnašal na enak način, kot če bi obiskali omenjeno družabno omrežje.

Scroll to Top