Brezžični glasovalni sistem Elektor

Elektor je naš najnovejši sistem za brezžično glasovanje.

20 let izkušenj

Predstavljamo vam četrto generacijo glasovalnega sistema Elektor. Vodilo pri zasnovi novega izdelka je bilo omogočiti glasovanje do 200 glasovalcem, zanesljivost in hitrost delovanja, možnost povezave velikega števila naprav, avtonomnost delovanja na baterije in kompaktnost naprave. O začetkih našega razvoja glasovalnih sistemov lahko preberete na naslednji povezavi.

Glasovanje na dogodkih

Elektor je primeren za glasovanje na različnih dogodkih. Omogoča hitro, enostavno in zanesljivo izvedbo glasovanj na skupščinah, odborih, prireditvah, predstavitvah, seminarjih, tekmovanjih, festivalih in za preverjanje znanja pri različnih izobraževalnih aktivnostih.

Način glasovanja

Neomejeno število glasovalcev lahko glasuje v dveh režimih – z ocenami od 1 do 10 in z glasovi ‘za’, ‘proti’, ‘se vzdržim’. Sistem omogoča hitro zbiranje glasov, natančno analizo glasovanja in prikaz rezultatov v preglednici Excel takoj po oddanem zadnjem glasu. Način glasovanja in prikaz rezultatom prilagodimo vašim zahtevam. 

Enostavna izvedba

Na PC računalnik namestimo programsko opremo, nadzorno sprejemno-oddajno enoto pa priključimo preko USB vmesnika. Zaslon oz. LED lučka na glasovalni napravi ob pričetku glasovanja zasveti in obvesti glasovalca o pričetku glasovanja. Uporabnik s pritiskom na ustrezno tipko izbere oceno oziroma glas, ki ga želi oddati. Rezultate glasovanja izvozimo neposredno v preglednico Excel.

Vas zanima nakup ali najem glasovalnega sistema Elektor?

    Prosimo, izpolnite polja označena z *, saj bomo le tako lahko poslali ponudbo, ki vam ustreza.    Scroll to Top