TIK Terminal – registrator delovnega časa


Terminal TIK omogoča celovito obvladovanje delovnega časa

Terminal TIK je enostaven registrator delovnega časa, ki beleži dogodke katerim pripne čas. Z dodatnimi moduli postane celovit sistem za obvladovanje delovnega časa.

TIK je stenski ali namizni elektronski terminal. Opremljen je z RFID čitalcem, po želji pa tudi s čitalcem prstnih odtisov ekey. Registracija lahko poteka tudi z uporabo PIN kode.Uporabniku/zaposlenemu nudi enostaven vmesnik za registracijo delovnega časa, kontrolo dostopa in upravljanje z elektronskimi delovnimi nalogi.

Kot registrator delovnega časa na delovnem mestu beleži prihode, odhode, malice, službene in zasebne izhode. Prikazuje podatke o mesečni prisotnost posameznika, stanje dopustov, nadzoruje dostop do poslovnih prostorov. Z dodatnimi moduli postane nepogrešljivo orodje vsake kadrovske službe.

V podjetju Epiko prisegamo na upravljanje elektronskih naprav na dotik, saj je le ta hiter, enostaven in uporabniku prijazen. V Terminal smo vgradili čitalec prstnih odtisov uveljavljenega podjetja Ekey, s čimer je uporabniku terminala omogočen enostaven pristop in identifikacija. Za lažje upravljanje in interakcijo s terminalom pa služi na dotik občutljiv barvni LCD prikazovalnik svetovno znanega podjetja Hitachi Europe Ltd.

čitalec prstnih odtisov

Scroll to Top