Razvoj elektronike


Naše podjetje se že od začetka usmerja v razvojno raziskovalne projekte na področju elektronike za vgradne sisteme (embedded systems). Sprva smo sodelovali pri razvoju programske in strojne opreme za tuje naročnike, kmalu pa tudi za lastne produkte. 

Imate idejo za produkt, ne veste pa kako bi se lotili izdelave? Z veseljem vam pomagamo pri razvoju elektronike!  

Kontrolerji piezo motorjev

Za visokotehnološko muenchensko podjetje »AttoCube Systems a.g.« smo razvili  kombinirani krmilnik za koračno in vrstično krmiljenje piezo motorjev (ANC300). Naše naloge so bile razvoj, proizvodnja, umerjanje in servisiranje precizijske digitalno / analogne elektronike in pripadajoče programske opreme.

Informatizacija tehničnih pregledov

Sodelujemo tako z domačimi, kot tujimi podjetji. Za naše stranke razvijamo, vzdržujemo in posodabljamo programsko ter strojno opremo za vodenje tehničnih pregledov.

tehnični pregledi
Mali TIK2 terminal

Razvoj lastnih produktov

Poleg razvoja elektronike za tuje naročnike, smo kmalu dobili željo po razvoju naših lastnih izdelkov. Tako je leta 2007 nastal naš prvi registrator delovnega časa TIK, ki ga je leta 2015 nadomestil terminal TIK2. Naš lasten izdelek je tudi brezžični glasovalni sistem Elektor, katerega začetki segajo že kar 20 let nazaj – več o tem lahko preberete v članku. Sedaj dostopni Elektorji so že naša 4. generacija brezžičnih glasovalnih naprav.

Razvoj elektronike za lebdeči gramofon – MAG-LEV Audio

V zadnjem letu smo sodelovali pri razvoju elektronike za prvi lebdeči gramofon podjetja MAG-LEV AUDIO. Več o našem sodelovanju si lahko preberete na spodnji povezavi.

Foto: Mag-Lev Audio

Razvoj elektronike z napravo Welltiss

Za podjetje Welltiss smo razvijali napravo, ki uporabnikom pomaga pri lajšanju bolečin, zdravljenju, regeneraciji in revitalizaciji telesa. Naprava deluje na principu pulzno-elektromagnetnega polja (PEMF), namestimo pa si jo na prizadeto mesto. V Epiku smo razvili elektronsko vezje in programsko kodo, ki omogoča bluetooth povezavo s telefonsko aplikacijo.

Programska oprema za dirke starodobnikov

Razvili smo tudi programsko opremo za vodenje krožnih dirk starodobnikov. Naš program omogoča vodenje večih tekmovalcev na stezi naenkrat, sproti računa odstopanja in po zadnjem nastopu da vrstni red tekmovalcev.


Z veseljem sprejmemo vsako novo idejo in izziv. Imate idejo za izdelek, ne veste pa kako bi se lotili izdelave? Z veseljem vam pomagamo!

Scroll to Top