Dodatne možnosti

Registracija preko računalnika

Registracijo preko osebnega računalnika omogoča aplikacija TIK PC. Ob kliku nanjo se odpre enak zaslon kot na terminalu. Tako izberemo ime, vnesemo PIN kodo in izberemo dogodek. Aplikacija je rešitev za podjetja, ki imajo več vhodov ali lokacij. Del zaposlenih se tako registrira na terminalu, drugi pa preko aplikacije. 

Osebna administracija

Zaposleni ima dostop v program za administracijo s svojim uporabniškim imenom in geslom. V programu lahko dostopa le do svojih podatkov. Glede na nastavitve, ki jih določi administrator, lahko podatke gleda ali ureja. Vse spremembe so označene, administrator ima tako pregled nad vnosi oz. spremembami zaposlenih.

Kontrola pristopa

Kontrola pristopa je mogoča z modulom TIKon. Modul omogoča elektronsko odpiranje vrat ob registraciji na terminalu. Uporaba modula tako dovoljuje dostop do prostorov le zaposlenim.

Izvoz podatkov v programe za obračun plač

Podatke mesečnega obračuna lahko izvozimo v Excel ali pa direktno v program za obračun plač. Podatke o delovnem času pošljemo direktno do računovodstva. Na ta način prihranimo dragocen čas pri vsakomesečnem obračunu delovnega časa.

Scroll to Top