Pregled leta 2018

cevni ojačevalnik

Ob koncu leta 2018 smo strnili naše projekte in delo. Bili smo uspešni, delali tako na naših »starih«, kot novih projektih, pogledujemo pa že v leto 2019, kjer nas čakajo novi izzivi.

Strojna in programska oprema za vodenje tehničnih pregledov

Že vrsto let sodelujemo z domačimi in tujimi podjetji, ki potrebujejo rešitve na področju strojne in programske opreme za vodenje tehničnih pregledov. V letu 2018 smo za podjetje AMZS razvili oziroma posodobili programsko opremo za vodenje tehničnih pregledov ISA NET 3. Uvedli smo tudi nove elektronske naprave za poenostavljeno in učinkovitejše delo preglednikov.

AMZS PE Leskoškova

Razvoj elektronike za napravo Welltiss

Za podjetje Welltiss smo razvijali napravo, ki uporabnikom pomaga pri lajšanju bolečin, zdravljenju, regeneraciji in revitalizaciji telesa. Naprava deluje na principu pulzno-elektromagnetnega polja (PEMF), namestimo pa si jo na prizadeto mesto. V Epiku smo razvili elektronsko vezje in programsko kodo, ki omogoča bluetooth povezavo s telefonsko aplikacijo.

Cevni ojačevalnik

Ker je večina našega podjetja v stiku z glasbo, smo že nekaj časa razmišljali o izdelku, ki bi bil povezan s tem. Prišli smo na idejo o razvoju cevnega avdio ojačevalnika, ki bo luč sveta ugledal v letu 2019. Ojačevalnik bodo odlikovali mehkoba in toplina zvoka elektronk ter možnost predvajanja glasbe s CD-jev, vinilnih plošč ali telefona.

Foto: MAG-LEV Audio

Sodelovanje s podjetjem Mag-Lev

Ponosni smo tudi na sodelovanje s podjetjem Mag-Lev, ki je razvilo prvi lebdeči gramofon in ga na trg poslalo v letu 2018.

Registracija delovnega časa

Še vedno smo prisotni kot ponudnik registracije delovnega časa s terminalom TIK2. V kolikor ure še vedno ure beležite ročno, je sedaj pravi čas, da si omogočite elektronsko beleženje delovnega časa.

Brskanje po spletu na TIK terminalu

Brezžični glasovalni sistem

Naš drugi produkt Elektor omogoča brezžično glasovanje z možnostmi glasovanja da/ne/vzdržan ali z ocenami od 1 do 10. Primeren je za glasovanja na vseh vrstah dogodkov, od sej, skupščin, tekmovanj,…

tipkovnica da ne vzdrzan epiko

Krmilnik piezo motorjev

Za visokotehnološko podjetje Attocube dobavljamo kombinirani krmilnik za koračno in vrstično krmiljenje piezo motorjev, ki se uporabljajo za grobo in fino pozicioniranje mikroskopske glave ali odra pri raziskavah v nanomikroskopiji.

Za naročnika razvijamo še en izdelek, o katerem pa kaj več povemo kmalu…

Scroll to Top