tik2 terminal epiko

Registrator delovnega časa

Preberi več »
elektor sistem za brezžično glasovanje epiko

Razvoj elektronike

Preberi več »
razvoj elektronike epiko

Elektor brezžično glasovanje

Preberi več »
produkti epiko

Produkti

Preberi več »

REGISTRACIJA DELOVNEGA ČASA

tik2 terminal epiko

Naš sistem TIK2 omogoča več načinov registracije zaposlenih (PIN koda, RFID kartica/obesek, prstni odtis), natančno beleženje vseh dogodkov in vpogled v evidenco prisotnosti, hiter vsakomesečni obračun delovnih ur ter izvoz podatkov direktno v programe za obračun plač. Zaposleni imajo lahko vpogled v svojo evidenco delovnih ur in vnašajo rezervacije dopusta oz. manjkajoče dogodke kar na terminalu. Tako registrator kot program za administracijo sta v celoti narejena v podjetju Epiko.

Preberite več »

GLASOVALNI SISTEM ELEKTOR

elektor epiko

Brezžični glasovalni sistem Elektor omogoča izvedbo glasovanj na različnih dogodkih, prireditvah, skuščinah, izobraževalnih aktivnostih,… Glasuje lahko tudi do 200 glasovalcev in sicer v dveh režimih – z ocenami od 1-10 ali glasovi da, ne se vzdržim. Sistem omogoča hitro zbiranje glasov, natančno analizo glasovanja in prikaz rezultatov. Poenostavite si izvedbo glasovanj in zmanjšajte napake pri preštevanju glasov. Način glasovanja in prikaz rezultatov glasovanja prilagodimo vašim željam.

Preberite več »

RAZVOJ ELEKTRONIKE

produkti epiko

Epiko se že od začetka usmerja v razvojno raziskovalne projekte na področju vgradnih sistemov (embedded systems). Z razvojem strojne in programske opreme smo bili upešni že na več projektih. Razvijamo strojno in programsko opremo za vodenje tehničnih pregledov, kontrolerje piezo motorjev, v zadnjem letu pa smo sodelovali pri uspešnem Kick starter projektu. V kolikor imate idejo za izdelek, nas kontaktirajte in našli bomo rešitev za vas!

Preberite več »

Pišite nam

Vaše ime ali ime podjetja

Vaša e-pošta *

Zadeva *

Vaše sporočilo

Kje se nahajamo

Epiko Elektronski Sistemi, d.o.o.
Leskoškova cesta 11
1000 Ljubljana
Slovenija

(01) 428 71 88
info@epiko.si